Türkiye Muaythai Federasyonumuz Doğu Anadolu Bölge Muaythai Şampiyonası 07-10 Mart 2024 tarihlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılıyor. 

Şampiyonanın Açılış töreninde; 

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, Ak Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Suruç İlçe Müdürü Abit Bostancı, Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Klavuz, Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Murat Akaltun, Federasyonumuz Merkez Hakem Kurulu Başkan Yrd. Hamit Durmaz, Güney Doğu Anadolu BHK Başkanı Mehmet Şahin Güneş, Süper Lig ve Özel Faal. Hkm Kom. Bşk. Yrd. H.Gazi Sönmez. gorevli hakemler, Katılımcı İl kafileleri katıldı. 

Açılışta; Türkiye Muaythai Federasyonu Güney Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Murat Akaltun, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Ak Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız ve Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş Konuşma yaptı. 

Bölge Başka Murat Akaltun; Medeniyetin öncüsü Kadınlar Gününü kutlayarak, faaliyeti Suruç’ta yapılmasından dolayı teşekkür etti. 

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; Medeniyetin beşiği Kadim Peygamber şehri Şanlıurfa ve Suruç’ta daha fazla faaliyet yapılması için çalışacaklarını ifade etti. 

Ak Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız; Kendisin de bir sporcu olduğunu Şanlıurfa’da her türlü spor faaliyetine destek olacaklarını ifade etti. 

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; geçmişi binlerce yıla dayanan Kadim Peygamber şehri Suruç’ta Bölge Muaythai Şampiyonalarının 7.sini gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu, Organizasyona katkı sunan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’e, Ak Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, ilçe Müdürlüğüne ve ekibine BYK Başkanı Murat Akaltun’a ve ekibine teşekkür ediyorum dedi. 

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş; Suruç’un güvenliği, alt yapısı, şehir planlaması, modernizasyonu ile yaşanabilir kent olma aşamasını tamamladığını, ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu dile getirerek, katılımcı kafilelere başarılar dilediğini ifade etti.

About The Author