Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakan Vekili Daulina Osmani ile toplantı gerçekleştirildi.

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Başkanı Hasan Yıldız, Federasyonumuz Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Uluslararası Muaythai Federasyonu-IFMA Teknik Delegesi Dr. Erdogan Aydın, Kosova Muaythai Federasyonu-FMAK Başkanı Shpetim Ahmetaj ile birlikte gerçekleşen ziyarette 07-14 Kasım 2024 tarihlerinde Kosova’nın Priştine’de kentinde yapılacak olan Avrupa Muaythai Şampiyonası organizasyonu istişare toplantısı yapıldı.

Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakan Vekili Daulina Osmani; 2024 yılı için Pristina’nın Avrupa Spor kenti ilan edildiğini, Şehirlerinde organizasyon yapılmasından dolayı çok memnun olduğunu, tüm imkanların verileceğini, destekleyen Uluslararası Muaythai Federasyonu-IFMA, Avrupa Muaythai Federasyonu EMF ve Başkan Hasan Yıldız’a teşekkür ettiğini ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Başkanı Hasan Yıldız; Kosova’da Avrupa Muaythai Şampiyonası yapılmasından dolayı mutlu olduğunu, bu organizasyon sonrası Muaythai’nin önce Kosova’da daha sonra tüm Avrupa’da daha da büyüyeceğini, Bakanlık desteklerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

About The Author