Federasyonumuz Muaythai 2.Kademe Temel Antrenör Kursu 29 Nisan 2024 tarihinde Mersin’de başlamış 06 Mayıs 2024 tarihinde sona erecektir.

29 Nisan 2024 tarihinde Türkiye Muaythai Federasyonumuz Büyükler Elite Bayanlar Teknik Kurul Başkanı Yeliz Arı’nın Özel Antrenman Bilgisi eğitimi ile başladı.

30 Nisan 2024 tarihinde Spor Dalı Gözlem ve Değerlendirme eğitimi Mersin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Muaythai Milli Sporcumuz Gizem Akarsu eşliğinde devam derslerimiz devam etmektedir.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız yaptığı açıklamada;
“Bu yıl ihtiyaç duyulan 1.2. Kademe antrenör yetiştirme kurslarını farklı illerde açmaya devam edeceğiz, 3.4.5 kademe kursları planlandığı gibi bu yıl içinde beklentilere cevap vereceğiz. Benim tavsiyem bir antrenörüm Milli Takım çalıştırabilir duruma gelmesi için 3. Kademe ve üstü istenilmekte, tavsiyem 4.5. Kademeye yükselmesini, aksine eksik kalınacak, 2.Kademeye katılan tüm Antrenörlerimize başarılar diliyorum, nice başarılar nasip olsun.
Ayrıca; 2.Kademe Temel Antrenör kursunda görev yapan, Kurs Yöneticisi Gülşah Keleş’e, Özel Antrenman Bilgisi Kurs Hocamız Yeliz Arı, Spor Dalı Gözlem ve Değerlendirme hocamız Gizem Akarsu ve Spor Dalı Teknik-Taktik hocaları Rasim Keleş – Güven Zencir teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

About The Author