Türkiye Muaythai Federasyonu Marmara Bölge Muaythai Şampiyonası 08-11 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksinde gerçekleşiyor.

Dün yapılan açılış töreninde; Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beylikdüzü İlçe Müdürü Göksun Öz, Türkiye Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Sevindik, Federasyon Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Marmara Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Kertlez, Bölge Koordinatörü Süleyman Babacan, Merkez Hakem Kurulu Başkan Yrd. Erdinc Patlar, görevli hakemler, katılımcı il temsilcileri, idareci, antrenör ve sporculara ile spor severler yer aldı. 

Törende konuşan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; 

“Daha önce belirttiğim gibi geçmişte projelendirdigimiz Bölge Şampiyonalarını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz, temel hedefimiz olan bölgesel gelişim hedefi ile ulusal büyümeyi amaçlıyoruz. Büyümenin kaliteli başarıyı zirvede tutmak için sistem geliştiriyoruz, sistemle adaleti hukuku liyakati sagliyoruz, bu sayede dünyada hep ilk üçte olacagiz dedi ve tüm katılımcılara sporculara başarılar diledi.

Bugün devam eden Marmara Bölge Muaythai Şampiyonasının yanı sıra Kırşehir’de İç Anadolu Bölge Muaythai Şampiyonası, ardından Karadeniz Bölge Muaythai Şampiyonası, ay sonunda ise Ege ve Akdeniz Muaythai Şampiyonaları yapılacak.

About The Author