Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Muaythai Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen Okul Sporları Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası açılış töreni ile başladı.

Açılış töreninde; Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Güler, Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli,, Müsabaka Başhakemi Tuncay Karaal, Sinop Muaythai İl Temsilcimiz Yasin Yeşildal, faaliyete katılan idareci, antrenör, öğretmen ve sporcular yer aldı. 

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon; “Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile illerinde bir çok okul sporları faaliyetlerine destek olduklarını, Katılımcı tüm kafilelere başarılar dinlediklerini” ifade etti. 

Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay; Her zaman vurguladığımız gibi okul okul içi beden eğitimi ve spor, Toplumun en önemli hareketi, Federasyonumuz her zaman çocuklara alt yapıya önem vermiştir, verecektir. Katılımcı tüm kafilelere teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi. 

Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ise konuşmasında; Faaliyetin Sinop’ta yapılmasından memnun olduklarını spora ve sporcuya önem verdiklerini daha çok spor faaliyeti illerinde gerçekleştirilmesi için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

About The Author