IFMA EMF U23 Ümitler Gençler Avrupa Muaythai Şampiyonası açılış töreni yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından, Gençlik ve Spor Bakanımız; Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu göndermiş olduğu telgrafı ile şampiyonada yarışacak değerli sporcuları tebrik ettiğini ve organizasyonu kutladığını iletmiştir. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise iletmiş olduğu telgrafında da Faaliyetin güzel geçmesini ve katılımcı misafir ülkelere selam ve saygılarını belirtmiştir. 

İlk konuşmayı yapan Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, 06 Subat 2023’te 11 ilimizi etkileyen depremde vefat eden yurttaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa diledi. Faaliyete katilan tüm ülke takımlarına ve depremde Ülkemize yardım için elinden gelen tüm ülkelere teşekkür ettiğini ifade etti. 

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Akdeniz Muaythai Birliği Genel Sekreteri Avrupa Muaythai Federasyonu-EMF İcra Kurulu Başkanı Hasan Yıldız; “biz IFMA ve EMF ve Federasyonumuz gelecekte alt yapımızı oluşturacak Çocuklar Gençler ve Ümitler Muaythai Şampiyonasının yapılmasına önem verdiğimiz için bu faaliyeti gerçekleştirdik, sağlıkĺı ve başarılı geçmesini diliyorum. 

22 Ülke Federasyon Başkanı, idareci antrenör sporcu Uluslararası Hakemler sizi ülkemize girmekten, misafir etmekten hep mutlu olacağız.

Bize güvenen ve bu organizasyonu Ülkemizde yapılmasına katki sağlayan IFMA Yönetimine, Genel Sekreter Stephan Fox’a, Genel Direktor Charissa Tynan’a katılımcı ülkelere, 

Ayrıca; Organizasyonu yapmamıza  imkan veren, destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na,  Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Daire Başkanlarımıza, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze Federasyonumuz Yönetim Kuruluna,  Ulusal Uluslararası ve yerel organizasyo komitesine teşekkür ediyorum” dedi. 

IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu Genel Direktorü Charissa Tynan; 

Hasan Yildiz’a ve Türkiye Muaythai Federasyonu’na bir kez daha IFMA ailesine nazik ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti ve katılan tüm paydaşlara sporun muazzam gücünün iyilik için kullanılması gerektiğini hatırlattı;  kültürlerarası diyalog ve anlayışı, adil oyunu, saygıyı ve ayrımcılık yapmamayı teşvik etmek, Muaythai ve Sporun temelidir dedi ve teşekkürlerini iletti.




About The Author