Türkiye Muaythai Federasyonumuz Sportoto Muaythai Süper Ligi 3.Ayak Turnuvası muhteşem bir organizasyon ile Ankara’da yapıldı. 

Ankara Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Spor Toto Muaythai Süper Ligi organizasyonu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından saat 20.00’de başlayan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Türkiye Muaythai Federasyonu Baskan Vekileri Murat Önder, Fatih Şahiner, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Asbaşkanlar Halil Demir, Yasin Kiroglu, Ozden Tasgin, Mustafa Kızıl, Faaliyete Tarim ve Orman Bakanlığı Mustesar Yardimcisi Ali Riza Diniz, Federasyonumuz Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Hakem Komitesi Başkanı Hamit Durmaz, Icanadolu Bolge Hakem Kurulu Baskanı Hüseyin Gazi Sönmez, Guney Dogu Anadolu Bolge Hakem Kurulu Baskanı Mehmet Sahin Güneş, ana sponsor Onur Yılmaz, görevli hakemler, katılımcı, idareci, antrenör ve sporculara yer aldı. 

2023 Elit Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası Finallerinden seçilen sporculardan oluşan  Sportoto Muaythai Süper Liginde 5 yarı final 3 final müsabakaları yapıldı.

Sports Tv’den canlı yayınlanan organizasyon mükemmel mücadelelere sahne oldu. Şampiyon olanlar Avrupa Şampiyonasına gidecekler. 

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız; 

İkinci sezonu gerçekleşen Sportoto Muaythai Süper Ligi organizasyonları günden güne kalitesi ile marka Organizasyon haline gelmekte, lige destek olan katki yapan herkese teşekkür ediyorum, Ankara’daki Lig ayağını düzenleyen başta Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay’a Federasyonumuz Başkan vekili Fatih Şahiner’e ve tüm Yönetim Kuruluna, Ankara  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına, ana sponsorumuz Onur Yılmaz, malzeme sponsorumuz Ak Spor Witeface ve katkı sunan @altunayspor tüm sponsorlarımıza, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade ile organizasyon için çalışan herkese teşekkür ediyoruz. 


About The Author