Elite Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Uluslararası Antalya Açık Kupası müsabakaları açılış töreni  ile başladı.

Açılış törenine; IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu Genel Direktorü Charissa Tynan, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa Ülkeleri Federasyon Başkanları, katılımcı ülke takımları yer aldı. 

Törende konuşan; Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan; “Büyük bir organizasyonu yine Antalya’da yapılması bizi sevindirmiştir. Faaliyete katılan tüm ülke takımlarında yer alan idareci teknik yonetici, sporcu ve spor severlere hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.

Faaliyeti gerçekleştiren Uluslararası Muaythai Federasyonu IFMA, Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; 2023 yılının Uluslararası Muaythai Federasyonu IFMA faaliyetlerinin yoğun geçtiğini, Türkiye olarak bu yıl IFMA ve EMF’nin 4 büyük organizasyonuna ev sahipliği yaptık. Bize güvenen başta Uluslararası Muaythai Federasyonu IFMA Yönetim Kuruluna, Genel Sekreter Stephan Fox, Genel Direktör Charissa Tynan ve Tüm ülke Başkanlarına teşekkür ediyorum, beraber Muaythai sporcu Avrupa ve Dünya’da geliştireceğiz” dedi.

Uluslararası Muaythai Federasyonu-IFMA Genel Direktorü Charissa Tynan; “Organizasyonun Türkiye de yapılmasında dolayı mutluluk duyduğunu, Organizasyonu düzenleyen Türkiye Muaythai Federasyonu ve Başkanı Hasan Yıldız ile Genel Sekreter ve tüm gönetim kuruluna emegi gece organizasyon ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

About The Author